Ταξιδια Παρισι – Πλήρης ταξιδιωτικός οδηγός για το Παρισι.


Ξενοδοχεια στο Παρισι, διασκέδαση, φαγητό, αποδράσεις, χάρτες, βίντεο, ενοικιασεις αυτοκινητων στο Παρισι

Παρισι Ξενοδοχεια

Αρχική > Παρισι Ξενοδοχεια
Συγκρίνετε τιμές για ξενοδοχεία στο Παρίσι από τις μεγαλύτερες μηχανές αναζήτησης ξενοδοχείων. Δείτε όλα τα ξενοδοχεια στο Παρισι στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Όποιος και αν είναι ο τύπος ξενοδοχειου στο Παρίσι που σας ενδιαφέρει εδώ θα βρείτε τα πάντα. Από πολυτελή ξενοδοχεία στο Παρίσι μέχρι οικονομικά ξενοδοχεία στο Παρίσι.
Παρισι ξενοδοχεία

Το Παρίσι διαθέτει τεράστια ξενοδοχειακή υποδομή και σίγουρα θα βρείτε ένα ξενοδοχείο που να καλύπτει τις ανάγκες σας τόσο από πλευράς παροχών όσο και από πλευράς τιμής. Πολλά μεγάλα ξενοδοχεία θα βρείτε κυρίως στην περιοχή των Ηλυσίων Πεδίων και ο γενικός αν και όχι απόλυτος κανόνας είναι ότι όσο μετακινούμαστε από νότια της πόλης προς το βορρά,ανεβαίνει και η ποιότητα των ξενοδοχείων. Η διαφορά αυτή βέβαια αντισταθμίζεται από το στυλ και τη γνήσια παριζιάνικη ατμόσφαιρα που προσφέρουν τα ξενοδοχεία του νότου.

Το Παρίσι χωρίζεται σε 20 περιοχές. Οι περιοχές 1-8 είναι αυτές που σας συστήνουμε να επιλέξετε για τη διαμονή σας. Η περιοχή ανάμεσα στην Αψίδα του Θριάμβου και τον Πύργο του Άιφελ είναι ιδανική καθώς εξασφαλίζει πικοιλία επιλογών σε ξενοδοχεία, εύκολη πρόσβαση στο μετρό και τις αστικές συγκοινωνίες, εγγύτητα στα κύρια αξιοθέατα και πολλές εναλλακτικές για φαγητό, διασκέδαση και ψώνια.